torstai 12. lokakuuta 2017

Syksyn kuulumiset ja Odota-kampanja

Terveisiä munuaismankelista :)

Kesä meni ja syksy saapui. Ja syksyn saattelemana meidän perheen kotikin siirtyi uudelle paikkakunnalle. Sain uuden työpaikan ammattikorkeakoulusta, jossa toimin lehtorina uusien tulevaisuuden tekijöiden valmentamisen parissa. Olen tästä erittäin innoissani.

Munuaismankelirintamalle kuuluu myös hyvää. Jukan arvot ovat säilyneet hyvinä ja alkuvaiheen lääkeryöpyn aiheuttamat sivuoireet ovat pikkuhiljaa vähentyneet ja tilanne stabilisoitunut mukavalle tasolle. Oma vointini on myös oikein hyvä eikä kroppa ole suuremmin ihmetellyt puuttuvaa munuaista. Projektin seuraava tarkistuspiste onkin jo pian, joulukuun alussa, kun on vuosi vierähtänyt siirtoleikkauksesta. Jukalle tehdään rutiinitoimenpiteenä biopsia eli otetaan ohutneulanäyte munuaisesta, jolla selvitetään mitä siirrännäiselle kuuluu. Sibeliuksen ensimmäinen syntymäpäivä koittaa siis pian.

"Kyllä elinluovutukselle" on jatkanut vahvaa kampanjointiaan. Tällä viikolla onkin käynnissä ODOTA-teemaviikko, jonka Kyllä elinluovutukselle ja Munuais- ja maksaliitto ovat lanseeranneet. Elinluovuttajia tarvitaan kokoajan lisää. 

Tutustu kampanjaan ja tarinoihin tästä:

ODOTA - Kyllä elinluovutukselle

Minulta on kysytty paljon siitä, miten munuaisen luovutus on vaikuttanut minuun ihmisenä ja miten olen sen henkisesti kokenut. Tulen kirjoittamaan tästä seuraavassa blogikirjoituksessani tarkemmin.

Pirteää syksyä sinulle <3

Miisu


Kuvassa minä ja ystäväni, joka on myös omaisluovuttaja. 
Laitoimme Odota-kampanjan kunniaksi teemapaidat päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti